Etelän Rakennus Oy tekee rakennusalan asbesti- sekä purku-urakoita tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Purkupalveluihin kuuluvat myös timanttiporaukset ja -sahaukset. Kapasiteetti riittää suuriinkin urakoihin. 

Rakennusten purkutyöt

Eteln rakennus 2

Rakennusten purkutyöt on suunnattu Uudenmaan alueelle, pääsääntöisesti Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Pidemmällä sijaitsevat kohteet tehdään sopimuksen mukaisesti. Puramme tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti vanhat asuin-, koulu-, liike- ja teollisuusrakennukset. Palveluitamme käyttävät pääsääntöisesti eri kokoiset rakennusalan yritykset.

Asbesti- ja homepurku

Eteln rakennus 5

Asbestisaneerauksen tarkoitus on joko poistaa asbestimateriaalit rakenteista tai saattaa ne käyttöturvalliseen kuntoon, sekä puhdistaa tilojen pinnat ja hengitysilma mahdollisista vapaista asbestikuiduista. Asbestitöiden suorittaminen edellyttää työsuojelupiirin myöntämää valtuutusta ko. töiden suorittamiseen sekä työntekijöillä todistukset suoritetusta asbestipurkukurssista. Homepurkutöiden osalta työmenetelmät ovat pääsääntöisesti samoja kuin asbestitöissä.

Timanttityöt

Eteln rakennus 1

Etelän rakennus tarjoaa timanttiporaus- ja sahaus palveluita pääkaupunkiseudulla ja uudellamaalla. Asiakkaita ovat yksityiset ja valtakunnalliset rakennusliikkeet, julkinen sektori sekä teollisuuden eri toimialat. Lattioiden, seinien, kattojen läpiviennit ja aukot yleensä timanttiporauksen avulla. Timanttisahauksella laajennetaan tai muutetaan ikkuna-, ovi-, lattia- ja porrasaukkoja.

Työmaapalvelut

Slide puhtaus2

Etelän Rakennus Oy:n emoyhtiö Loni Palvelut Oy tuottaa työmaapalveluita rakennusalalle. Loni palveluiden erikoisosaamista ovat rakennussiivoukset ja kertasiivoukset. Rakennusalalle yritys tarjoaa työmaapalvelut kattavasti aina rakennustyömaan alkupäivistä loppusiivouksiin asti.